Huur uw kantoren

Kantoorverhuur

Uw toekomstig kantoor bij Be-Square Business Center

Een professioneel kader om uw activiteit uit te voeren

Het Be-Square Business Center biedt u privékantoren te huur aan volgens uw behoeften. U profiteert ervan:

  • Een privékantoor dat 24 uur per dag veilig en toegankelijk is.
  • Een werkruimte uitgerust met de nieuwste technologieën
  • Hoge snelheid internettoegang
  • Een privé telefoonnummer
  • Toegang tot de vergaderzalen
  • Toegang tot een cafetaria en gemeenschappelijke ruimtes
  • Een parkeerplaats

De professionele infrastructuur en de perfect ontworpen ruimte voldoen aan de verwachtingen van zelfstandige professionals en bedrijven. Het Be-Square Business Center stelt uw medewerkers in staat om in optimale omstandigheden en in een aangename en ontspannen sfeer te werken.

De zalen zullen de vergaderingen van de bestuursorganen in alle vertrouwelijkheid of het voeren van opleidingen en sollicitatiegesprekken vergemakkelijken. Een schoonmaakservice is inbegrepen in de aanbieding; uw kantoor wordt regelmatig schoongemaakt en onderhouden. U heeft een eigen plek om uw klanten of medewerkers in alle vertrouwen te ontvangen.

Gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie !

Modulair en creatief met een originele decoratie, de werkruimte bevordert de gezelligheid in combinatie met een kwaliteitsvolle dienstverlening. De structuur en de sfeer in het centrum verhogen uw efficiëntie en zorgen voor energie en dynamiek. Be-Square Business Center biedt meer dan alleen de verhuur van privé-kantoren. Het is een plaats waar werknemers, managers en zelfstandige professionals kunnen profiteren van de kracht van een netwerk en de knowhow van een toegewijd team. U zult zich comfortabel en voldaan voelen. Of u nu een KMO, een start-up of een freelancer bent, u bent vrij om te verhuizen, te delen en te werken in symbiose.

Omringd door een gemeenschap, zult u zich gesteund voelen terwijl u uw eigen rustige en gerichte kantoor heeft. De gedeelde omgeving omvat het stimuleren van netwerken en uitwisselingen die een directe impact hebben op de ontwikkeling van uw bedrijf.