Opslagruimte

Opslagruimte in Anderlecht

Beveiligde opslag in Brussel met toegang 7/7

Be square biedt individuele en geventileerde opbergboxen voor meubels om uw spullen tijdelijk in op te bergen. De boxen zijn verwarmd en voorzien van elektriciteit. U komt wanneer u maar wilt en heeft elke dag van het jaar van 6.00 tot 22.00 uur gratis toegang tot uw beveiligde opslagruimte.

Heeft u thuis geen ruimte of heeft u gewoon een tijdelijke ruimte nodig om uw spullen op te bergen?

Geen zorgen, huur een individuele ruimte in Brussel op Be square, het 100% Belgische self-storage merk en maak plaats aan huis. Be square biedt u altijd oplossingen op maat.

Geweldige promoties, voordelige tarieven op een groot aantal plaatsen, plus een eersteklas klantenservice, dat is wat Be square u te bieden heeft. Het is niet nodig om een langdurige verbintenis aan te gaan om te profiteren van onze promoties. Of u nu 1 maand of 1 jaar blijft, het maakt niet uit, u profiteert van de promotie, hoe lang u ook huurt.

Verhuur van dozen met een flexibel contract

De meeste Be square klanten geven er de voorkeur aan om maandelijkse contracten te tekenen die hen in staat stellen om hun ruimte te bezetten voor de tijd die nodig is. Niet meer, niet minder! Wij bieden daarom flexibele contracten van minimaal 1 maand, die stilzwijgend voor onbepaalde tijd kunnen worden verlengd. Na een maand kunt u vertrekken wanneer u maar wilt!

Be square, de leider in zelfopslag in Brussel

Precies in het centrum van Brussel, recht tegenover het middenstation

Opslagruimte Brussel | Box te huur | Beveiligde opslagruimte

Bent u op zoek naar een opslagruimte in Brussel ? Be square kan u helpen door u opslagdozen te huur aan te bieden in Brussel.
Al onze meubelkasten in Brussel zijn 7 dagen per week beveiligd en toegankelijk via een unieke toegangscode. Onze meubelopslagplaatsen staan 24 uur per dag onder camerabewaking.

Meubelopslag en opbergdoos voor particulieren

Heeft u ruimte nodig om een paar dingen te beschermen of de inhoud van uw huis op te slaan ?

Be square biedt particulieren opslagruimte en meubelopslag:

 • Individuele
  Met geheime code en uniek sluitsysteem om uw opslagruimte te vergrendelen.
 • Beveiligd
  24/24 en 7/7 videobewaking, alarmsysteem
 • Met 7/7 toegang
  Uw toegang is gratis en onbeperkt. Je komt zo vaak als je wilt
 • Met flexibel en niet-bindend contract
  Wij bieden u flexibele, vrijblijvende contracten zonder opzegtermijn.
 • Met verwarming en elektriciteit
 • De boxen zijn verwarmd en voorzien van een elektrisch systeem.
 • Alle maten
  Er zijn verschillende maten beschikbaar, afhankelijk van wat u nodig heeft om op te slaan.

Kies Be square voor uw professionele opslag

 • Goederen
  Of het nu op pallets of in kartonnen dozen is, uw goederen zijn veilig in uw opslagdoos, droog en beschermd tegen de kou.
 • Reclamemateriaal
  Bereidt u een evenement voor of de lancering van een nieuw product? Heeft u ruimte nodig voor uw monsters, reclame en visuele hulpmiddelen, etc.? Bewaar ze in je opbergdoos op Be square. Er zijn verschillende maten beschikbaar.
 • Onverkocht, extra voorraad & verkoop
  Geen plaats meer of geen plaats meer voor uw onverkochte goederen of voor de overtollige voorraad die iets voor de verkoop binnenkomt? Met Be square vindt u voldoende ruimte en kunt u van grootte veranderen als de op te slaan hoeveelheden toenemen of afnemen.
 • Kantoormeubilair en -uitrusting
  Tijdelijke opslag van kantoormeubilair en -apparatuur in een veilige opbergdoos. U kunt bijvoorbeeld renovatiewerkzaamheden op uw terrein uitvoeren of de verhuizing van uw bedrijf naar een andere locatie in uw eigen tempo organiseren.
 • Archief en papieren documenten
  Bewaar ze op een veilige plaats, in een van onze individuele, droge, schone en geventileerde ruimtes.

Zelfopslag – hoe werkt het?

Zelfopslag betekent het huren van een opslagruimte voor uw meubels of uw spullen. Het is een extra kamer dicht bij je huis. Self storage is een moderne, praktische en veilige oplossing voor het opbergen van uw spullen. Be square is de oplossing voor al uw ruimtebehoeften.

Een opslagoplossing voor iedereen in België

Be square, een 100% Belgisch merk van self-storage, is vooral een opslag SERVICE voor bedrijven of particulieren. Het stelt u in staat om een individuele en beveiligde ruimte te huren waar u uw persoonlijke voorwerpen of uw goederen kunt opbergen en vooral om er zonder afspraak en gratis toegang toe te krijgen wanneer u maar wilt.

Waarom kiezen voor Be square

Be square biedt professionals flexibele huurformules met verschillende voordelen:

 • Beveiliging met zijn privé- en beveiligde zones binnen een infrastructuur onder videobewaking 24 uur per dag en elektronische controle van de in- en uitgangen van onze sites.
 • De service: wij kunnen uw pakketten en pallets in ontvangst nemen.
 • Gemak met het ter beschikking stellen van pallettrucks, transportwagens en losdocks.
 • Toegankelijkheid: gemakkelijke toegang voor leveringen.

Kies een kraam die is aangepast aan uw ruimtebehoeften

Be vierkante meubelkasten zijn geschikt voor alle soorten van opslag. Klein of groot volume, u kunt de huur van uw box aanpassen aan uw opslagbehoeften.

Voor je bewegingen

Een grote stap vooruit voor uw bedrijf? Een verbouwingssite, het schilderen van de muren, het vervangen van de vloeren, kortom, er is werk aan de winkel in uw gebouw, en alles wat erin zit, behalve de medewerkers natuurlijk, moet tijdelijk worden opgeslagen.

U bent aan het juiste adres, want Be square biedt u tijdelijke of langdurige opslagoplossingen. Het enige wat u hoeft te doen is de grootte van de doos die u nodig heeft te bepalen en contact met ons op te nemen via onze website of telefonisch (0475 26 56 56).

We zijn hier om uw leven gemakkelijker te maken en u tijd te besparen. Met uw 7/7 toegang kunt u naar uw box gaan wanneer u maar wilt. Een afspraak is niet nodig, de toegang is gratis. Onze centra staan 24 uur per dag onder toezicht. Uw spullen liggen dus op een veilige plaats.

Be square is in de eerste plaats een veilig en gemakkelijk toegankelijk magazijn, gelegen tegenover het station van Midi. Met een totale oppervlakte van 800 m² biedt Be square een kwaliteitsdienstverlening aan particulieren en professionals. Verschillende dozen tot uw beschikking aan de poorten van Brussel.

Huur van beveiligde opslagruimte, direct bij de ingang van de Brussels Box, opslag, self-storage, opslagruimte tegen de beste prijzen. Meubelopslag in noodgevallen, wij staan 7 dagen per week tot uw beschikking. De goedkoopste formules op de markt voor uw meubelopslag.

Ga je verhuizen? Ben je aan het renoveren?
Bent u op zoek naar een opslagplaats voor uw meubels?
Bent u bezorgd over de veiligheid van uw persoonlijke bezittingen?
Wilt u dat uw meubelberging gemakkelijk toegankelijk is?
contacteer ons op
0475 26 56 56
Be Square, gelegen in Anderlecht, staat garant voor een individuele en beschermde opslag.
Bel ons voor informatie over de gewenste grootte en tarieven.