Coworking space

Coworking space

Kies uw plaats en deel uw ervaring met anderen

Wat is coworking?

Coworking is de 21e eeuwse werkruimte die de bundeling van vaardigheden en de verbetering van de productiviteit bevordert. Deze nieuwe structuur van de professionele ruimte daagt de traditionele noties van werkorganisatie uit. Het is flexibeler en responsiever dan hiërarchische bedrijfsstructuren. Bij coworking gaat het om twee fundamentele concepten: een gedeelde werkruimte en een uitgebreider netwerk. Met coworking betekent zelfstandigheid niet langer het isoleren van jezelf, maar het stimuleren van elkaar en het uitwisselen met andere collega’s op dezelfde werkplek. U profiteert van een ruimte die vriendelijkheid en professionaliteit combineert dankzij de verschillende workshops, conferenties of trainingen die ter plaatse worden georganiseerd. De community hier stelt u in staat om uw bedrijf te ontwikkelen en uw netwerk uit te breiden. U kunt ook nieuwe vaardigheden verwerven, op elkaar inwerken en uw motivatie en energie verhogen.

Word lid van de Be-Square Business Center gemeenschap !

Be-Square Business Center biedt u een werkruimte die de weg opent naar nieuwe mogelijkheden. U zult ervan profiteren :

 • Toegang tot een werkruimte volgens uw behoeften
  Huren tegen voordelige prijzen
  Een hoge snelheid internetverbinding
  Toegang tot een cafetaria en gemeenschappelijke ruimtes
  De mogelijkheid om uw bedrijf te domiciliëren
  Hulp bij de oprichting van een bedrijf

Het businesscentrum biedt u een moderne en gezellige coworkingruimte, perfect uitgerust en geschikt om te werken. Door samen te werken kunt u uw bedrijf snel en efficiënt ontwikkelen en tegelijkertijd uw persoonlijke en professionele netwerk uitbreiden. De locatie van het business center en de bewezen expertise in de organisatie van de werkruimte garanderen productiviteit, creativiteit en flexibiliteit.

Het Be-Square Business Center team ondersteunt u bij de oprichting van uw bedrijf en bij de implementatie van alle bijbehorende procedures. Het personeel is ook beschikbaar om u te helpen bij het organiseren of ontwikkelen van uw trainingsworkshops.